Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul lui Dragoș Poteleanu, fostul șef al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța, amânat

ro

08 May, 2018 00:00 2562 Marime text
Tribunalul Constanța a acordat un nou termen în dosarul în care Dragoș Poteleanu, fost director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța, este suspectat de luare de mită.
 
Cauza a fost amânată pentru data de 8 iunie, când instanța se va pronunța asupra cererilor formulate. De asemenea, instanța a dispus emiterea unei adrese către Serviciul de Probațiune Constanța pentru întocmirea unui referat de evaluare.
 
Dragoș Poteleanu a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție.
 
Pe scurt, în rechizitoriul întocmit, procurorii arată că, „în perioada 2012 - 2015, inculpatul Dragoș Poteleanu, în calitate de director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța, a pretins și a primit de la reprezentanții unor entități medicale private (denunțători în cauză) sumele totale de 102.300 de euro și 24.000 de lei și servicii medicale pentru sine și rude apropiate (într-unul dintre cazuri, serviciile respective s-au ridicat la suma de circa 3.000 de euro)“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii