Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul în care Agenția Națională pentru Locuințe a dat în judecată un constructor, declinat de magistrații de la Judecătoria Constanța

ro

09 Jan, 2021 00:00 1713 Marime text
 
  • Obiectul dosarului este acțiune în răspundere contractuală pretenții pentru un contract în valoare de 132.000 lei pe care Agenţia Naţională pentru Locuinţe l-a încheiat cu această societate în noiembrie 2014
  • Magistrații nu au stabilit încă un termen în acest dosar care a fost declinat de Judecătoria Constanța către Tribunal
 

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a înregistrat dosarul 15556/212/2020, pe rolul secției civile a Tribunalului Constanța împotriva Tehnoconsult Proiect SRL.
Obiectul dosarului este acțiune în răspundere contractuală pretenții pentru un contract în valoare de 132.000 lei pe care Agenţia Naţională pentru Locuinţe l-a încheiat cu această societate în noiembrie 2014.
Este vorba despre contractul de proiectare pentru lucrările de construcţie a 60 de unităţi locative pentru medici în municipiul Tulcea, pe strada Spitalului, nr. 46A, proiect estimat la o valoare totală de 14 milioane lei.
Serviciile de proiectare au fost asigurate de societatea Tehnoconsult Proiect, căreia i-a fost atribuit contractul de proiectare în septembrie 2014. Licitaţia pentru atribuirea contractului de execuţie a fost lansată în luna februarie 2015. Imobilul va avea un regim de înălţime de S+P+6E, apartamentele fiind distribuite pe două scări.
Magistrații nu au stabilit încă un termen în acest dosar care a fost declinat de Judecătoria Constanța către Tribunalul Constanța.
 

Despre Tehnoconsult Proiect SRL

 
Tehnoconsult Proiect, a fost proiectantul general al lucrărilor de punere în siguranță a Cazinoului, desfășurate în 2018.
Anul trecut și Primăria Constanța le-a atribuit un contract privind serviciul de asistență tehnică/dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța”- 36 locații.
Societatea constănțeană a fost înfiinţată în 2004 şi îi are ca asociaţi pe Sorin Costel Mălai şi Alexandru Florian Mălai, care este şi administrator. Firma se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legată de acestea.
 
Citește și:

Proiectantul general al lucrărilor de punere în siguranță a Cazinoului din Constanța, dat în judecată de Agenția Națională pentru Locuințe

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii