Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cererea de recuzare a judecătorului Arhip în dosarul Micul Regat a fost admisă!

ro

14 Nov, 2016 11:44 3179 Marime text
Cererea de recuzare a judecătorul Alexandru Bogdan Arhip, din Judecătoria Constanţa, învestit cu soluţionarea dosarul Centrului educaţional „Micul Regat“, supranumit „Grădinița groazei“, unde mai mulţi copii ar fi fost abuzaţi chiar de angajatele unităţii, a fost admisă.

Astfel, dosarul va fi trimis către un alt judecător.

Amintim că Alexandru Bogdan Arhip a mai fost recuzat în prezenta cauză, de două ori. Cererile au fost respinse de judecătorul Cristian Lungu, de la Judecătoria Constanţa. Tot el a fost învestit cu soluţionarea ultimei cereri de recuzare, de azi, care a fost admisă.

În dosarul Centrului educaţional „Micul Regat“ au fost trimise în judecată următoarele persoane: Eliza Pufleanu, directorul centrului educaţional, suspectată de complicitate la infracţiunea de purtare abuzivă, Georgiana Vierescu şi Alina Cristina Arma, îngrijitoare, Victoria Larissa Hercuş şi Irina Petre, educatoare, dar şi Cristina Manolache, director educativ, bănuite de purtare abuzivă.
 
Amintim că acest dosar l-a trimis pe judecătorul Arhip în atenţia Consiliului Superior al Magistraturii, mai multe detalii putând fi citite accesând link-ul de mai jos.
 
Exclusiv
Inspecţia Judiciară face public raportul întocmit în cazul judecătorului constănţean Alexandru Arhip
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii