Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul corvetelor, redeschis azi la Curtea de Apel București

ro

27 May, 2020 00:00 1937 Marime text
  • Anul trecut, MApN a anunţat oferta câştigătoare -  asocierea dintre Naval Group şi Santierul Naval Constanţa.

Azi, la Curtea de Apel Bucureşti va avea loc un nou termen (al 9-lea) în dosarul privind achiziţia de către Ministerului Apărării Naţionale a patru corvete multifuncţionale! Ședința de judecată este programată pentru ora 11.00.
 
Amintim că la începutul lunii iulie 2019, MApN a anunţat că oferta câştigătoare a contractului de achiziţie a celor patru corvete multifuncţionale a fost cea depusă de asocierea dintre Naval Group şi Santierul Naval Constanţa. Câteva zile mai târziu, compania Damen Schelde Naval Shipbuilding BV (fostul şantier naval Royal Schelde al Marinei Regale Olandeze) a contestat în instanță achiziția Ministerului Apărării Naţionale.
  
Pe data de 7 octombrie 2019, Tribunalul București a respins contestaţia depusă de Damen, decizia nefiind una definitivă.
 
Nemulțumiți de decizia Tribunalului București, oficialii companiei Damen Schelde Naval Shipbuilding BV au formulat recurs, această acțiune fiind trimisă spre soluționare Curții de Apel București în luna octombrie 2019. Noul termen al dosarului în faza de apel a fost stabilit pentru azi.
 
Citeşte şi
 
Reacţia oficială a Damen Contestaţia depusă de olandezi, respinsă de Tribunalul București
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii