Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul Belina, achitări pe linie! Președintele PSD, Marcel Ciolacu - Sevil Shhaideh mi-a spus, printre lacrimi, mi-a spus că este fericită că s-a făcut dreptate

ro

22 Apr, 2022 09:03 1576 Marime text



Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a făcut aseară, în cadrul emisiunii „Punctul culminant“, la postul de televiziune România TV, câteva declarații cu privire la achitările din dosarul Belina, cauză instrumentată de DNA.
 
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a discutat cu Sevil Shhaideh, fost vicepremier al României şi fost angajat al Consiliului Judeţean Constanţa, fost secretar de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), inculpată în dosar, și i-a spus „printre lacrimi, mi-a spus că este fericită că s-a făcut dreptate“.
 
Amintim că toți inculpații din celebrul dosar Belina au fost achitați!
 
Decizia a fost luată de Tribunalulo București și poate fi contestată la Curtea de Apel București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Oficial despre achitările din celebrul dosar Belina (MINUTĂ)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii