Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA a vrut-o în arest Gabriela Lilios, profesor în cadrul Universității Ovidius, rămâne în libertate

ro

13 Oct, 2016 00:00 2534 Marime text
Andreea Ianca, judecător al Curţii de Apel Constanţa, a decis, ieri, menţinerea sub control judiciar a Gabrielei Lilios, profesor în cadrul Universității Ovidius.
 
Hotărârea este definitivă şi a fost luată în dosarul în care Lilios este cercetată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa, pentru instigare la mărturie mincinoasă, dar şi pentru instigare la favorizarea făptuitorului.
 
Lilios Gabriela este acuzată că ar fi determinat, prin intermediar, o persoană să facă afirmații mincinoase, contrare adevărului, cu ocazia audierii sale în calitate de martor în dosarul nr. 1081/118/2015, privind pe inculpații Gheorghe Țarălungă, profesor universitar la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității Ovidius Constanța și Faloutsos Evangelos, aflat pe rolul Tribunalului Constanța.
 
Pe data de 4 octombrie, judecătorul Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, a respins propunerea de arestare a Gabrielei Lilios şi a dispus plasarea ei sub control judiciar. Decizia magistratului Bourceanu a fost menţinută ieri de Andreea Ianca, judecător al Curţii de Apel Constanţa.
 
Citeşte şi 
O nouă reţinere în învăţământul universitar din Constanţa. Cine sunt profesorii care au intrat în colimatorul procurorilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii