Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Disperaţi! Doi părinţi din Constanţa au solicitat şi au obţinut evacuarea din casă a fiului înfiat

ro

10 May, 2018 00:00 7986 Marime text
Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au soluţionat un dosar mai puţin obişnuit! Doi părinţi au solicitat şi au obţinut evacuarea din casă a propriului fiu (înfiat). În documentele judecătorilor se arată că fiul celor doi îi ameninţa că le va da foc la casă, că îi va lua la bătaie, ba chiar că îi va omorî. De multe ori, de frica fiului, cei doi soţi au ajuns să se încuie în camera lor.
 
În motivarea cererii, reclamanţii au arătat că fiul acestora a intrat într-un anturaj dubios. Ulterior, cei doi părinţi au constatat că au început să lipsească din casă anumite lucruri. Ulterior, au început să primească telefoane de ameninţare de la persoane care le spuneau că fiul lor a împrumutat bani. Într-un final, băiatul a început să se drogheze, iar pentru a face rost de bani, lua diverse bunuri din casă, pe care le amaneta.
 
Ulterior deliberărilor, instanţa a reţinut că starea conflictuală existentă între părţi s-a perpetuat în timp, manifestându-se prin episoade periodice de violenţă, care le creează reclamanţilor o temere în ceea ce priveşte viaţa şi integritatea corporală.
 
Prin urmare, instanţa a admis cererea celor doi părinţi şi a emis un ordin de protecţie pentru o perioadă de şase luni, în sensul că a dispus evacuarea băiatului din casă, proprietatea reclamanţilor. Mai mult decât atât, tânărul a fost obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 de metri faţă de părinţii săi adoptivi.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu a fost definitivă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii