Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Director de instituţie, trimis în judecată de DNA Constanţa. Dosarul a primit un nou termen

ro

09 Oct, 2018 00:00 2278 Marime text
Tribunalul Tulcea a acordat un nou termen în dosarul în care Iuliana Lefter, fost director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, a fost trimisă în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Cauza se va afla din nou în atenţia magistraţilor pe data de 27 noiembrie, pentru a se pune în discuţie audierea în acest stadiu procesual a doi martori. De asemenea, instanţa va pune în discuţie necesitatea efectuării unei expertize contabile.
 
În cauză, fostul director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea este acuzat de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave.
 
Amintim că, iniţial, Tribunalul Tulcea a dispus condamnarea, în primă instanţă, a Iulianei Lefter la cinci ani de închisoare cu executare. Ulterior, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Constanţa au decis rejudecarea dosarului la Tribunalul Tulcea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii