Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Percheziții în Suceava. Doi inculpați reținuți pentru trafic de droguri

ro

05 Jan, 2021 16:03 1461 Marime text
  • Inculpații au distribuit către consumatori droguri de risc și mare risc, precum și substanțe cu efect psihoactiv.

La data de 04.01.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, transmite DIICOT.

În cauză s-a reținut că, în perioada 2016-2020, inculpații au distribuit către consumatori droguri de risc și mare risc, precum și substanțe cu efect psihoactiv.

La data de 04.01.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Suceava au efectuat un număr de șase percheziții domiciliare, în urma cărora a fost indisponibilizată cantitatea de aproximativ 1,2 kg substanțe cu efect psihoactiv.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursă foto: DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii