Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Inculpați, trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de risc și trafic intern droguri. Marfa, procurată din Spania

ro

12 May, 2020 11:04 1636 Marime text
Prin rechizitoriul din data de 07.05.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaților M.G.V., T.C.A., G.G.L., S.A., A.M.A. și Ț.C.G. pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de risc și trafic intern droguri de risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, în cursul anului 2019, inculpatul M.G.V. a inițiat un grup infracțional organizat, pe care l-a constituit și sprijinit prin acțiuni distincte, împreună cu inculpații T.C.A. și G.G.L. și cu o persoană neidentificată (furnizorul drogurilor, aflat pe teritoriul Spaniei), în scopul săvârșirii de infracțiuni de trafic internațional și intern de droguri de risc, la acest grup infracțional organizat aderând ulterior inculpatul S.A.

În fapt, s-a reținut că, în perioada 22 - 23.11.2019, inculpatul M.G.V. a introdus pe teritoriul României și a deținut, în vederea comercializării, cantitatea de 27 kilograme de cannabis, din care, împreună cu inculpatul A.M.A., a livrat inculpatului G.G.L. cantitatea de aproximativ 15 kilograme de cannabis, care au fost transportate și predate ulterior inculpatului Ț.C.G., tranzacția fiind intermediată de inculpatul S.A..

În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, transmit procurorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii