Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Constanţa pierde un procuror

ro

16 Nov, 2019 00:00 3783 Marime text
Magistratul Cornelia Dumitrescu, din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, părăseşte această structură.
 
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis în cadrul ultimei şedinţe ca procurorul să îşi continue activitatea la altă unitate de parchet.
 
În hotărârea CSM se arată: „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul teritorial Constanţa, a doamnei procuror Dumitrescu Cornelia“. Încetarea efectivă a activităţii la în cadrul DIICOT Constanţa va avea loc începând cu data de 1 decembrie 2019. Ulterior acestei date, magistratul îşi va continua activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, unitate de parchet din care face parte şi din cadrul căreia plecase la DIICOT. 
 
Procurorul Cornelia Dumitrescu a făcut parte din rândurile DIICOT Constanţa timp de mai bine de zece ani, fiind delegată pe funcţia de execuţie încă din vara anului 2006 şi, ulterior, fiind numită în funcţie, în urma interviului susţinut în acest sens la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 
Citeşte şi:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii