Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Cetățean italian, reținut pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune

ro

25 Sep, 2020 14:33 1307 Marime text
  • Inculpat, reținut de procurorii DIICOT pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

La data de 23.09.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În cauză s-a reținut faptul că, în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul, cetățean italian, ajutat de alte 4 persoane, a indus în eroare un număr de 24 de persoane vătămate cu privire la transmiterea dreptului de proprietate asupra unor imobile-apartamente construite de firmele pe care le administra/controla, respectiv case, terenuri, în scopul de a obține pentru sine sau pentru altul un folos material injust, pricinuindu-le, astfel, persoanelor vătămate o pagubă totală estimată la 1.138.770 de euro.

La data de 24.09.2020, Tribunalul Dolj a dispus față de inculpat măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmit procurorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii