Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Bărbat, reținut după ce a fost prins în flagrant ridicând un colet cu droguri sosit din Spania

ro

08 Jun, 2021 13:50 1439 Marime text
  • DIICOT: Bărbat, reținut după ce a fost prins în flagrant în timp ce ar fi ridicat, de la o firmă de curierat, un colet, provenit din Spania, ce conținea aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., au documentat, în perioada aprilie – iunie 2021, activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic intern și internațional de droguri de risc, respectiv cannabis.
 
Polițiștii și procurorii au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict a unei persoane, în timp ce ar fi ridicat, la data de 7 iunie 2021, de la o firmă de curierat, un colet, provenit din Spania, ce conținea aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.
 
În aceeași zi, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.C., au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuințele bărbatului, în urma cărora au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder și două cântare de mare precizie.
 
Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.– S.C., în vederea audierii, fiind dispusă, față de acesta, măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română.
 
La acțiune, au participat și luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii