Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGA Doi polițiști au refuzat mita oferită de managerul unui salon din Capitală

ro

01 Sep, 2020 12:02 1563 Marime text
  • Un cetățean libanez, managerul unui salon, a fost prins în flagrant în timp ce oferea mită unor polițiști.
Azi dimineață, 1 septembrie a.c., în jurul orei 04.30, echipa formată din lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au prins în flagrant un cetățean libanez, reprezentant al unui salon din București, în timp ce dădea, cu titlu de mită, suma de 700 de lei unor agenți de poliție pentru a-și încălca atribuțiile de serviciu.

În fapt, doi agenți de poliție din cadrul Secției de Poliție pentru Centrul Vechi - D.G.P.M.B., au sesizat la Direcția Generală Anticorupție faptul că bărbatul în cauză, care s-a prezentat drept managerul salonului, le-a oferit o sumă de bani cu scopul ca aceștia să nu ia măsurile legale împotriva sa (încetarea activității începând cu ora 24.00).

Imediat a fost constituită echipa operativă, fiind realizată prinderea în flagrant. Ca urmare a acestei situații, procurorul de caz a dispus cercetarea inculpatului, sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.                    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii