Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGA Bărbat, cercetat sub control judiciar pentru dare de mită, după ce a oferit bani unui echipaj de poliţie rutieră

ro

08 May, 2020 13:45 1595 Marime text

Ofiţerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au realizat joi, 7 mai 2020, prinderea în flagrant a unui bărbat, în vârstă de 43 ani, din orașul Balș, județul Olt, în timp ce oferea o sumă de bani unui echipaj de poliţie rutieră, pentru a nu întocmi actele de constatare a unei contravenţii la regimul circulaţiei rutiere.

În fapt,  în jurul orelor 18,00, echipajul de poliţie rutieră format dintr-un  agent de poliție din cadrul I.P.J. Dolj – Poliţia Oraş Filiaşi, compartimentul rutier și un jandarm din cadrul I.J.J. Dolj, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic, pe DE 70, pe raza localității Răcarii de Sus, jud. Dolj, un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 106 km/oră, iar pentru a nu i se întocmi procesul verbal de constatare a contravenţiei, precum şi a sancţiunii complementare prinvind suspendarea dreptului de a conduce, a oferit agentului de poliţie o sumă de bani.


Acesta a refuzat categoric şi a anunţat şeful ierarhic, precum şi D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întocmească actele de constatare a contravenţiei.

Ca urmare a sesizării, conducătorul auto a fost prins în flagrant imediat după ce a oferit suma de bani agentului de poliţie.
În cauză, astăzi, 8 mai a.c., procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar a inculpatului pe o perioadă de 60 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii