Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii din ancheta de la Cogealac Niculae Constantin ar fi lovit-o pe fetiţă pentru că s-ar fi uitat urât la el

ro

16 Sep, 2016 00:00 1859 Marime text

Poliţiştii constănţeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale au deschis o anchetă, după ce, pe data de 10 septembrie, o fetiţă de cinci ani a murit pe patul Spitalului Judeţean din Constanţa. Micuţa din Cogealac a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU pe data de 9 septembrie, iar pe data de 10 a încetat din viaţă.
 
Soţii le-ar fi spus medicilor că fetiţa ar fi căzut pe scările din faţa casei şi s-a lovit la cap. A fost internată în stare comatoasă, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral şi fractură parietală dreaptă. Cei care şi-au dat seama că micuţa ar fi fost omorâtă sunt medicii legişti, care au descoperit că victima avea craniul spart şi au anunţat imediat Poliţia, iar criminaliştii au început investigaţiile.
 
Procurorul criminalist Sadâc Zafer, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a explicat faptul că Niculae Constantin, de 47 de ani, tatăl vitreg al micuţei, ar fi consumat alcool şi i s-ar fi părut că fetiţa se uită urât la el. Ar fi chemat-o, şi, pentru că micuţa nu ar fi ascultat, i-ar fi dat un pumn în cap.
 
„Pe 9 septembrie s-a întâmplat fapta. În locuinţa din Cogealac, individul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi i s-a părut că se uită urât la el fetiţa soţiei din altă relaţie şi a chemat-o la el să o certe, fata nu a vrut să vină, doar s-a ridicat în picioare pe pat şi s-a dus şi i-a dat un pumn în cap. A căzut fata secerată la podea, a leşinat, mama a sărit de pe pat şi a văzut că nu şi-a revenit, a dus-o la spital cu o maşină din Cogealac şi a doua zi fetiţa a murit. El invocă faptul că era atât de beat, încât nu ştie ce a făcut“, a precizat, pentru ZIUA de Constanţa, Sadâc Zafer.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au obţinut de la magistraţii Tribunalului Constanţa arestarea lui pe 30 de zile, pentru omor calificat. Decizia nu este definitivă.

Condamnat pentru omor în urmă cu 26 de ani

Niculae Constantin a scăpat din puşcărie în anul 2004, unde a stat 14 ani tot pentru omor comis în 1990, la el în comună. A fost eliberat condiţionat şi ar mai fi avut 1.400 de zile de executat. Altfel spus, a avut 17 ani de închisoare şi a executat doar 14 ani.
 
Pe lângă fetiţa vitregă de cinci ani pe care ar fi omorât-o, mai are un copil de un an şi jumătate, iar soţia este însărcinată cu al treilea.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii