Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie fără cale de atac Termen preschimbat în procesul fostului inspector școlar Gabriela Micu

ro

23 Mar, 2020 00:00 1817 Marime text

Procesul prin care fostul inspector şcolar Gabriela Micu încearcă să revină pe postul din care a fost înlăturată încă din toamna anului trecut a primit un alt termen de judecată.
În contextul măsurilor luate la nivelul instanţelor de judecată pentru prevenirea răspândirii infecției cu Coronavirus, dosarul cadrului şcolar nu a intrat pe lista cauzelor urgente, ce au prioritate, astfel că termenul de judecată programat inițial pentru astăzi a fost preschimbat. În această situație, noua înfăţişare a fost fixată pentru data de 11 mai, la ora 12.00. Toate părţile din proces vor primi citație pentru data respectivă, iar măsurile dispuse anterior se vor menține. Decizia privind preschimbarea termenului nu poate fi schimbată, întrucât nu are cale de atac. Amintim că, în luna februarie, cazul a fost amânat din cauza protestelor judecătorilor.
 
Aşa cum arătam în ediţiile anterioare, dosarul priveşte contestaţia în instanţă formulată de fostul inspector şcolar Gabriela Micu împotriva deciziei prin care  i-a fost desfăcut contractul de management educaţional. Decizia contestată are numărul 411 şi a fost emisă la data de 20 septembrie 2019 de inspectorul şcolar general al Constanţei de la acel moment, Petrică Miu. Imediat după luarea acestei decizii, Gabriela Micu a dat în judecată Inspectoratul Şcolar Județean Constanţa prin Inspector şcolar general Petrică Miu şi le-a cerut judecătorilor anularea actului.
 
Înregistrat în toamna trecută la Tribunalul Constanţa, dosarul nu a fost soluţionat până în prezent. Între timp, inspectorul şcolar general al Constanţei a fost schimbat, iar în locul lui Petrică Miu a venit Sorin Mihai.
 
Citeşte şi:
 
Dosarul fostului inspector şcolar Gabriela Micu, amânat din cauza protestelor judecătorilor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii