Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă în cazul profesorului de sport din Topolog acuzat de acte sexuale cu elevele

ro

15 Jan, 2021 15:40 2157 Marime text
  • Au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale. 

Judecătorii din Tulcea a decis menținerea în stare de arest preventiv a profesorului de sport, în vârstă de 29 de ani, din Topolog, acuzat de acte sexuale cu elevele.
 
„Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpat de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag. Prelungeşte măsura arestului preventiv luată faţă de inculpatul A.A.M., pe o durată de 30 de zile, de la data de 16.01.2021 până la data de 14.02.2021, inclusiv“, potrivit minutei judecătorești.
 
Conform procurorilor Parchetului Judecătoriei Babadag, profesorul de sport este acuzat de acte sexuale cu minore (trei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată).
 
În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei, cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale.
 
În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii