Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia nu este definitivă Culeţu şi Mitroi, achitaţi pentru abuz în serviciu

ro

24 Jun, 2019 00:00 2975 Marime text
Fostul prefect al judeţului Constanţa, Dănuţ Culeţu, şi primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, au fost achitaţi de Tribunalul Constanţa, în dosarul în care erau judecaţi pentru abuz în serviciu. Cei doi au fost trimişi în judecată după ce ar fi validat propunerile de reconstituire a dreptului de proprietate pentru aproximativ 660 de hectare aparţinând Staţiunii de Cercetare Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian, în favoarea unor persoane, care nu ar fi făcut dovada că au deţinut terenuri pe acel amplasament.
 
Decizia magistraţilor de la Tribunalul Constanţa nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa în termen de 10 zile.
 
În acelaşi dosar au mai fost achitaţi şi Stere Sponte, fost director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa, Gabriel Gheţu, fost şef al Biroului Judeţean de Rentă Viageră Agricolă la Administraţia Domeniilor Statului - Reprezentanţa Teritorială Constanţa, dar şi Titus Găgeatu, fost consilier în cadrul Prefecturii Constanţa. Aceştia erau cercetaţi sub aspectul infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu.
 
Vă reamintim că procurorii DNA i-au trimis în judecată pe cei cinci în luna ianuarie 2015.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii