Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM, anunţ important legat de procurorii propuşi la şefia marilor parchete

ro

24 Jan, 2020 00:00 1592 Marime text

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit calendarul pentru examinarea propunerii ministrului justiţiei de avizare a numirii Gabrielei Scutea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a lui Crin Nicu Bologa în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a Giorgianei Elena Hosu în funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.
 
Pe data de 11 februarie va avea loc analizarea rezultatului demersului anterior şi  intervievarea candidaţilor, astfel: 10.00 -11.30 - intervievarea Gabrielei Scutea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, 12.00 -13.30 - intervievarea lui Crin Nicu Bologa în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi 14.00 -15.30 - intervievarea Giorgianei Elena Hosu în funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. În perioada 11-14 februarie se vor transmite avizele către Ministerul Justiţiei.
 
De menţionat că pentru şefia DNA s-a înscris la concurs şi Camelia Elena Grecu, fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în prezent fiind procuror şef serviciu în structura centrală a DNA. De asemenea, pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism s-au înscris cinci magistraţi, printre ei aflându-se şi Teodor Niţă, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.    
 
Citeşte şi:
 
Elena Grecu, fostul procuror general al Constanţei, susţine azi interviul pentru şefia DNA

Propunerile pentru ocuparea funcţiilor de şef la DNA, Parchetul General şi DIICOT au fost anunţate. Despre cine este vorba
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii