Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM a delegat un judecător din Constanţa în fruntea Şcolii Naţionale de Grefieri

ro

14 Sep, 2018 00:00 1887 Marime text
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât ieri prelungirea delegării judecătorului Victor Văduva, de la Judecătoria Constanţa, în funcţia de director adjunct al Şcolii Naţionale de Grefieri, responsabil cu formarea profesională continuă.
 
Prelungirea delegării este valabilă începând cu data de 15 septembrie, până la ocuparea funcţiei, prin concurs, în condiţiile legii. (unanimitate)
 
Potrivit datelor oficiale, Şcoala Naţională de Grefieri este o instituţie publică, cu personalitate juridică, aflată în coordonarea Consiliului Superior al Magistraturii, care realizează formarea iniţială a grefierilor şi a celuilalt personal auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea, precum şi formarea continuă a acestora, în condiţiile legii.
 
Şcoala Naţională de Grefieri este finanţată de la bugetul de stat, prin bugetul Consiliului Superior al Magistraturii, în condiţiile legii. Şcoala Naţională de Grefieri nu face parte din sistemul naţional de învăţământ şi educaţie şi nu este supusă dispoziţiilor legale în vigoare cu privire la acreditarea instituţiilor de învăţământ şi recunoaşterea diplomelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii