Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM a decis Ce judecători vin la Constanța. Cine pleacă de aici

ro

04 Apr, 2020 00:00 2818 Marime text

Trei magistrați au obținut transferul la Constanța, în urma ultimei ședințe a Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii din această săptămână.

Potrivit datelor oficiale, date publicității de către CSM, cei trei sunt magistratul Ioana Cristina Iancu, de la Judecătoria Galați, judecătorul Octavian Cătălin Ticea, de la Judecătoria Medgidia, dar și judecătorul George Crăciun, de la Judecătoria Agnita.
Toți cei trei au primit undă verde de la forumul suprem al magistraților români pentru a se transfera la Judecătoria Constanța, începând cu data de 1 iunie. De menționat că magistrații George Crăciun și, respectiv, Ioana Cristina Iancu, sunt în prezent delegați la Judecătoria Constanța, din primele luni ale anului, pentru o perioadă de șase luni. Delegarea s-a făcut în urma solicitării adresate CSM de către Curtea de Apel Constanța.
Pe de altă parte, judecătoarea Parascheva Dorin, ce își desfășoară în prezent activitatea la Judecătoria Constanța, se va transfera la Judecătoria Cornetu, tot de la 1 iunie, după ce solicitarea i-a fost admisă de către Secția pentru judecători. Pe cererea de transfer, magistratul optase pentru Judecătoria Cornetu, Judecătoria Buftea ori Judecătoria Sectorului 2, 3 sau 5 din Capitală.
Mai puțin norocoși, judecătorii Ștefan Alexandru Toma și, respectiv, Mihaela Ionela Stanciu nu au primit aprobare pentru transfer. Ambii sunt încadrați la Judecătoria Constanța și optaseră pentru instanțele bucureștene.
Astfel, magistratul Ștefan Alexandru Toma a cerut să fie transferat la Judecătoria Sectorului 3 sau 2 din Capitală, iar colega sa solicitase transferul la Judecătoria Sectorului 2, 3 sau 5 din București. Așa cum am menționat, ambele solicitări au fost respinse.


Citește și:

Transferuri în instanțe și parchete:
Magistrați care vor să plece din Constanța sau să vină aici 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii