Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Tortoman! Detalii din anchetă

ro

18 Jan, 2022 00:00 1585 Marime text

 
  • În fața magistraților, bărbatul a spus că, de fapt, soţia lui, la intrarea în casă, s-ar fi dezechilibrat, ar fi căzut pe spate şi s-a lovit de dalele de ciment aflate în curtea casei, moment în care s-ar fi lovit la cap şi la corp.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat (M.E.), de aproximativ 60 de ani, din localitatea Tortoman, judeţul Constanţa, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma infracțiunii de omor.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 25 iulie 2021, în curtea locuinţei comune din localitatea Tortoman, judeţul Constanţa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei gelozii exacerbate, ar fi ucis-o pe soția sa, victima M.M., în vârstă de 57 de ani, pe care ar fi lovit-o în mod repetat cu un corp contondent din lemn peste tot corpul, preponderant la nivelul membrelor, astfel că i-a provocat grave leziuni care au condus la moarte, prin şoc hemoragic şi şoc traumatic.
 
Recent, Tribunalul Constanța a respins ca nefondate cererile şi excepţiile invocate de inculpat și a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Astfel, instanța a dispus începerea judecăţii cauzei faţă de inculpat.
 
Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă.
 
În fața magistraților, bărbatul a spus că, de fapt, soţia lui, la intrarea în casă, s-ar fi dezechilibrat, ar fi căzut pe spate şi s-a lovit de dalele de ciment aflate în curtea casei, moment în care s-ar fi lovit la cap şi la corp.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Detalii!
Abandonat în ușa Spitalul din Cernavodă, un bărbat a murit după ce a fost bătut! Condamnări definitive

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii