Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Pecineaga! Suspectul numărul unu a fost trimis în judecată

ro

11 Sep, 2021 00:00 6425 Marime text
 
  • Victima ar fi un nepot al inculpatului iar cearta ar fi pornit din cauza faptului că inculpatul nu ar fi găsit punga cu pâine. 
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au finalizat cercetările specifice în dosarul privind crima din localitatea Pecineaga, județul Constanța!
 
Drept urmare, principalul suspect de comiterea faptei (Murat Muhamer) a fost trimis în judecată.
 
Din probatoriul administrat a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 16/17 august 2021, în locuința comună din localitatea Pecineaga, județul Constanța, pe fondul unor neînțelegeri, inculpatul și-ar fi înjunghiat victima, cel mai probabil cu un cuțit. 
 
Surse apropiate anchetei au declarat, pentru ZIUA de Constanța, că victima ar fi un nepot al inculpatului iar cearta ar fi pornit din cauza faptului că inculpatul nu ar fi găsit punga cu pâine. 
 
Inculpatul a fost arestat preventiv.
 
Oficial!
 

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa . Dispune arestarea preventive, pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. Măsura se comunică potrivit art. 228 Cod procedură penală. Respinge cererea inculpatului privind luarea faţă de acesta a măsurii arestului la domiciliu. Dispune avansarea sumei de 313 lei din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa, reprezentând onorariul avocatului numit din oficiu Jugănaru Radu. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în camera de consiliu“.

 
 
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Se cer daune de 30 de milioane de euro
Sistemul medical din Constanța, zguduit de un dosar penal. Pronunțarea, peste câteva zile

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii