Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă în Constanța! Bătrân de 89 de ani sufocat cu o pernă. Suspectul a fost trimis în judecată (video)

ro

20 Jul, 2020 00:00 1803 Marime text
  • Cercetările au fost efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
Intro
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, de 39 de ani, din Constanța, acuzat de omor calificat!


Dosarul se află pentru soluționare la Tribunalul Constanța.


Amintim că, aproape de finele lunii iunie, un bărbat a sunat la 112 spunând că se aud strigăte de ajutor din apartamentul vecinului.

În casă a fost găsit, ascuns după o ușă, un alt bărbat, de 39 de ani, suspectat că i-a pus o pernă pe fața unui bărbat, de 84 de ani. Se pare că bărbatul de 39 de ani ar fi bolnav și că ar fi avut nevoie de bani pentru cumpărarea tratamentului.


El ar fi mers ieri în casa bătrânului de 84 de ani, pentru a-i cere bani, însă a fost refuzat. Orbit de furie, suspectul i-a pus bătrânului o pernă pe față și l-a omorât.


Cel acuzat de crimă este la primul contact cu legea penală, el neavând cazier. Suspectul este ginerele femeii care se îngrijea de victimă.




Citește și

Arma crimei, Beretta, calibru 12
Crimă după botez la Mangalia. Inculpatul a arătat că arma s-a declanșat accidental. Judecătorii și-au motivat decizia de condamnare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii