Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident aproape de Săcele. Procurorii au clasat dosarul

ro

04 Dec, 2019 00:00 3000 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au finalizat cercetările specifice în dosarul privind accidentul rutier din noaptea de 28-29 aprilie 2019, eveniment rutier în urma căruia designerului Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa.
 

Oficial

 
Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat că organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Serviciului Rutier al Poliţiei Municipiului Constanţa au efectuat cercetări privind împrejurările în care a decedat numitul Ciobanu Mihăiţă Răzvan în noaptea de 28-29 aprilie 2019. Ancheta a vizat circumstanţele producerii accidentului auto în care a fost implicată victima.
 
Astfel, prin ordonanţa din 05.11.219, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus, în baza art. 16 al. 1 lit. f Cod procedură penală, clasarea cauzei privind pe Ciobanu Mihăiţă Răzvan, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192 al. 1 şi 2 Cod penal (auto-accidentare), şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, prev. de art. 336 al. 2 Cod penal, întrucât a intervenit decesul făptuitorului.
 
Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, a declarat pentru ZIUA de Constanţa faptul că poliţiştii constănţeni au lucrat „ca la carte“.
 
Accidentul a avut loc la ieşire din localitatea Săcele spre Năvodari, DJ226. Conform poliţiştilor, Răzvan Ciobanu a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Sacele. În momentul în care a ajuns la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, şoferul a pierdut controlul asupra  autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. Răzvan Ciobanu a decedat la faţa locului.
 

Cine a fost Răzvan Ciobanu

 
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu este cunoscut în lumea mondenă autohtonă. A fost jurat la emisiunea „Bravo, ai stil”. Are prima prezentare la 19 ani. În perioada 16-18 septembrie 2007, participă alături de Irina Schrotter şi de alţi designeri din întreaga lume la expoziţia internaţională de design vestimentar The Train, desfăşurată la New York. Colecţia primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009, care cuprinde 70 de rochii de seară, a primit criticii pozitive de la specialiştii în modă. Printre vedetele care au participat s-au numărat: Andreea Raicu, Oana Cuzino, Vali Bărbulescu, Dragoş Bucurenci, Mircea Solcanu şi alţii. Colecţia „Preciouss”, care gravitează în jurul sexualităţii, a fost lansată în 2009.
 
Răzvan Ciobanu a fost unul dintre juraţii concursului „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu în sezoanele 1, 2 şi 3. În ciuda faptului că televiziunea nu făcea parte din pregătirea sa profesională, motivul pentru care a acceptat să facă parte din emisiune a fost faptul că aparţine domeniului său şi a dorit să participe la un proiect educativ din punct de vedere stilistic.   
 
Citeşte şi: 
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, oficial despre ancheta privind decesul lui Răzvan Ciobanu  

„Au apărut detalii noi” Ce a declarat avocata familiei lui Răzvan Ciobanu la ieşirea din sediul Poliţiei Rutiere Constanţa (galerie foto+video)

Se caută răspunsuri după moartea designerului Răzvan Ciobanu. Anchetatorii vor percheziţiona telefonul victimei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii