Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă ancheta la Primăria Constanța! Cazul, instrumentat de DNA Constanța

ro

28 Dec, 2021 12:10 3370 Marime text


Foto cu rol ilustrativ, din Arhiva ZIUA de Constanța


Procurorii anticorupție continuă ancheta demarată la Primăria Constanța, ce a debutat public ieri, 27 decembrie 2021, cu ocazia perchezițiilor efectuate de structurile anticorupție în cadrul instituției de la malul mării.

Surse judiciare au declarat pentru ZIUA de Constanța că dosarul este instrumentat de Serviciul Teritorial Anticorupție Constanța al Direcției Naționale Anticorupție.

Aceleași surse au precizat că ancheta se desfășoară, la acest moment, in rem, adică față de anumite fapte, nu față de persoane.

Totodată, spun surse bine informate, până la acest moment, nu au fost audiate persoane în cauză, în nicio calitate, în acest stadiu al anchetei penale.

Procurorii DNA Constanța au ridicat în urma acțiunii de ieri mai multe înscrisuri de la primărie, potrivit acelorași surse judiciare.

De asemenea, surse apropiate cazului au precizat că ancheta vizează anumite concursuri pentru angajare în cadrul Primăriei Constanța, fără ca alte detalii să poată fi făcute publice în acest stadiu al anchetei penale.


La rândul său, Alin Vintilă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, a declarat astăzi, 28 decembrie 2021, pentru ZIUA de Constanța:

Confirmăm acțiunea. Cum am spus și ieri - respectăm și nu comentăm acțiunile instituțiilor statului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii