Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaAltfel Consiliul Local Municipal, învins în instanță. HCL de închiriere a luciului lacului Siutghiol, la mână judecătorilor Curții de Apel (document)

ro

15 Jun, 2020 00:00 2576 Marime text
  • HCL 175/2019, prin care consilierii locali au aprobat închirierea prin licitație publică a cuvetei lacului Siutghiol și a luciului de apă aferent pentru desfășurarea de activități de agrement, culturale și sportive a fost anulată Este vorba despre o suprafață de 4960 metri pătrați din lacul Siutghiol, situată în stațiunea Mamaia
  • Primăria și CLM vor face recurs în acest dosar, la Curtea de Apel, deoarece decizia magistraților de la Tribunalul Constanța nu este una definitivă
  • Licitația nu a mai avut loc


În aprilie 2019, consilierii locali municipali adoptau în ședință de Consiliu Local HCL 175, prin care își dădeau acordul pentru închirierea prin licitație publică a cuvetei lacului Siutghiol și a luciului de apă aferent pentru desfășurarea de activități de agrement , culturale și sportive. Este vorba despre o suprafață de 4960 metri pătrați din lacul Siutghiol, situată în stațiunea Mamaia. Hotărârea Consiliului Local a fost atacată în contencios-administrativ și a fost anulată de Asociația Constanța Altfel.

Cu siguranță, primăria și CLM vor face recurs în acest dosar, la Curtea de Apel, deoarece decizia magistraților de la Tribunalul Constanța nu este una definitivă.
Menționăm că fiind atacată la scurt timp după aprobare, HCLM nu și-a produs oricum nici un efect, în sensul în care municipalitalitatea nu a organizat nicio licitație pentru obiectul abobat prin HCL 175/2019. Hotărârea poate fi studiată în secțiunea “documente”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii