Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Un bărbat condamnat pentru uciderea soției, nemulțumit de pedeapsă

ro

22 Apr, 2020 00:00 1379 Marime text

Ieri, la Curtea de Apel Constanța a ajuns contestația unui bărbat de aproximativ 50 de ani, din satul Râmnicu de Sus, comuna Cogealac, județul Constanța, formulată împotriva deciziei Tribunalului Constanța, instanță care a decis condamnarea la 15 ani de închisoare. Cel în cauză este acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie (soția).
 
În perioada imediat următoare, Curtea de Apel Constanța va stabili primul termen.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța arată că, la data de 11 mai 2019, organele de poliție din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Constanța au fost sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență (S.N.U.A.U.) 112 de către inculpat cu privire la faptul că soția sa a decedat.
 
Fiind întrebat în legătură cu cele sesizate, inculpatul a menționat că în data de 11 mai 2019, în jurul orei 21:30, și-a lovit soția de două ori cu piciorul în zona burții, aceasta decedând, urmare a loviturilor primite. De menționat că la examinarea vizuală a cadavrului, organele de poliție au constatat că aceasta prezintă urme vizibile de violență în zona feței.
 
Cu privire la acest aspect, inculpatul a precizat că loviturile multiple nu au fost aplicate de el, ci aceasta de aproximativ 1 an de zile de când a născut avea o problemă medicală din cauza căreia stătea mai mult în pat și atunci când se ridica, cădea de fiecare dată, iar în ziua în care a decedat, el a fost cel care i-a acordat primul ajutor și a chemat salvarea.
 
Recent, Tribunalul Constanța a decis condamnarea inculpatului la 15 ani de închisoare. Nemulțumit de decizia instanței, bărbatul a formulat o contestație, aceasta fiind trimisă spre soluționare Curții de Apel Constanța.
 
Citește și
  
Mărturiile cutremurătoare ale unei femei din Costinești
I s-a cerut să spună rugăciunea „Tatăl nostru”, după care a fost înjunghiată de mai multe ori


Constanța. Tentativă de omor în scara unui bloc. Inculpatul trimis în judecată

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii