Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Tentativă de omor în scara unui bloc. Inculpatul trimis în judecată

ro

23 Mar, 2020 10:44 2052 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Daniel L., pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.
 
Dosarul a fost trimis trimis spre soluționare Tribunalului Constanța. Primul termen în faza camerei preliminare a fost stabilit pentru data de 29 aprilie. Oricare va fi decizia judecătorilor primei instanțe, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
S-a reţinut în sarcina inculpatului că, în seara zilei de 02 martie, în jurul orelor 19.00, în municipiul Constanța, pe fondul unui conflict spontan şi a unor neînţelegeri anterioare i-a aplicat persoanei vătămate, mai multe lovituri cu un cuţit, în timp ce se aflau pe scara blocului, cauzându-i leziuni traumatice (plăţi înţepat-tăiate) ce necesită circa 2o de zile de îngrijiri medicale, punându-i victimei viaţa în primejdie.
 
Precizăm că trimiterea în judecată din cursul procesului penal nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii