Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Tâlhării ca-n filme Clienţii unei tinere prostituate, jefuiţi în timpul actelor sexuale

ro

11 Jan, 2018 00:00 8323 Marime text
Judecătoria Constanţa a decis menţinerea în stare de arest preventiv a doi bărbaţi cercetaţi în cazul comiterii unor infracţiuni de tâlhărie calificată.
 
„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu privire la prelungirea măsurii arestării preventive faţă de inculpaţi. (...) Dispune prelungirea arestării preventive faţă de inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 10 ianuarie, până la data de 8 februarie, inclusiv“, potrivit minutei judecătoreşti.
 

Decizia nu este definitivă, aceasta fiind atacată la Tribunalul Constanţa.

 
În prezenta cauză sunt cercetate trei persoane, cei doi bărbaţi şi o femeie (arestată la domiciliu). Cazul este instrumentat de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Constanţa, potrivit cărora, în zilele de 26 noiembrie şi 10 decembrie 2017, persoanele în cauză ar fi sustras, prin violenţă, sumele de 1.850 de lei, respectiv 2.700 de lei, de la doi tineri, pe raza municipiului Constanţa. Potrivit unor surse, femeia ar practica prostituţia, iar victimele au fost clienţii ei. Ceilalţi doi bărbaţi cercetaţi de poliţişti ar fi protectorii tinerei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii