Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Mită dată chiar în sediul secţiei de poliţie

ro

17 Feb, 2020 00:00 1858 Marime text

Tribunalul Constanţa a decis condamnarea unei femei, în vârstă de 47 de ani, din Constanţa, director în cadrul unei societăţi comerciale, la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce oferea bani unui ofiţer de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu, pentru îndeplinirea unui act contrar îndatoririlor de serviciu într-un dosar penal.
 
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanţa.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa arată că femeia a dat în două rânduri suma de 700 lei, iniţial 200 lei şi ulterior 500 lei, unui ofiţer de poliţie judiciară, în legătură cu îndeplinirea unui act contrar îndatoririlor de serviciu într-un dosar penal privind un angajat al societăţii comerciale unde director este inculpata.
 
Angajatul intrase în colimatorul oamenilor legii după ce a fost prins în flagrant în timp ce conducea pe raza localităţii Poiana un tractor neînmatriculat, prevăzut cu o remorcă neînmatriculată. Pe numele bărbatului fusese deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
 
Cu ocazia audierii, inculpata a recunoscut fapta comisă. Prin decizia 385/2019, judecătorii Tribunalului Constanţa au decis, aşa cum arătam şi mai sus, condamnarea inculpatei la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Totodată, instanţa a decis confiscarea în folosul statului a sumei de 700 de lei.
 
Citeşte şi
 
Vameş din Constanţa, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită. Procesul, amânat (video)

Agent de poliţie trimis în judecată pentru luare de mită şi alte infracţiuni

Medic ginecolog, prins luând mită pentru a face o cezariană
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii