Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Femeie agresată de concubin pentru că nu a spălat vasele! S-a emis ordin de protecție

ro

22 Apr, 2022 13:07 1710 Marime text

 
Judecătoria Constanța a emis un ordin de restricție, pentru trei luni, în favoarea unei femei din Constanța, care ar fi fost agresată de concubin pentru că nu ar fi spălat vasele.
 
Instanța a dispus evacuarea temporară a presupusului agresor din locuinţa situată în (...) și l-a obligat să păstreze o distanţă minimă de 200 m faţă de reclamantă.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă!
 
Pe scurt, la dosarul cauzei se arată că, zilele trecute, reclamanta a apelat serviciul de urgenţă 112, solicitând intervenţia unui echipaj de poliţie întrucât a fost agresată de concubinul său.
 
Ea a povestit că în timp ce se afla la reşedinţa comună, împreună cu pârâtul, în urma unui conflict verbal pe motiv că aceasta nu ar fi spălat vasele, a fost agresată fizic de către pârât, fiind lovită în zona feţei, provocându-i o echimoză.
 
În apărarea sa, pârâtul a confirmat faptul că între aceştia ar fi avut loc un conflict verbal şi că s-au îmbrâncit reciproc, însă nu ar fi agresat-o fizic pe reclamantă.

Sursă foto. Pixabay
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii