Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Municipal Constanța la judecată cu mai multe societăţi care au ca obiect de activitate transportul public interurban de persoane

ro

16 Jul, 2021 00:00 1678 Marime text
  • Municipalitatea a înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, secția civilă, dosarul nr. 18409/212/2021
  • Părți în dosar sunt Consiliul Local al municipiului Constanța, în calitate de reclamant și mai multe societăți cu activitate în domeniul transportului de persoane
  • Acţiunile în instanţă au început după ce societăţile au primit somaţii să achite retroactiv contravaloarea taxei de tramă stradală pentru ultimii ani

 
Municipalitatea a înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, secția civilă, dosarul nr. 18409/212/2021.

Părți în dosar sunt Consiliul Local al municipiului Constanța, în calitate de reclamant și mai multe societăți cu activitate în domeniul transportului de persoane.

Marcon Star SRL, Transevren SRL, Servcom Adrian SRL, Trans Tur SRL, Nursen Transcom SRL, Dumracris Inst SRL, Georgiana și Alina SRL, Vibo Trans SRL, JTA Trans Group SRL și Marcotrans SRL au calitate de pârâți în acest dosar, în care CLM dorește recuperarea unor cheltuieli de judecată în dosare anterioare intentate de respectivii și castigate de municipalitate.

Obiectul dosarelor a  fost anulare act administrativ, suspendare executare act administrativ  - hotărârea prin care au fost aprobate taxele şi impozitele locale.

Unul dintre reprezentanţii transportatorilor care au acţionat în instanţă Consiliul Local Municipal spune că acţiunea în instanţă vine după ce societăţile au primit somaţii să achite retroactiv contravaloarea taxei de tramă stradală pentru ultimii ani.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria condusă de Vergil Chițac vrea să recupereze cheltuielile de judecată de pe urma unui proces pe care l-a câștigat împotriva Asociației Constanța Altfel

La mijloc ar fi controversata taxă de tramă stradală! Transportatorii interurbani au dat în judecată Consiliul Local Municipal Constanţa (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii