Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa vrea banii înapoi de la Regia de Drumuri în dosarul Herghelia

ro

16 Mar, 2017 00:00 2239 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a înregistrat pe 13 martie a.c., la Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului Constanţa, dosarul 1541/118/2017, în care are calitatea de revizuent debitor. Contestaţia în anulare este îndreptată împotriva Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, în calitate de intimat creditor. Speţa este disjunsă din dosarul nr. 8097/118/2016, denumit generic dosarul „Herghelia“.
 
Administratorul special al Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Lucian Lungoci, ne-a precizat că este vorba despre un proces câştigat de Regie, în urma căruia Consiliul Judeţean a plătit suma de 2,3 milioane de lei pentru lucrările derulate la Herghelia Mangalia. „Urmare a controlului Curţii de Conturi, Consiliului i s-a solicitat să recupereze plata acestor lucrări. Aceeaşi solicitare am primit-o şi noi. Practic, acum, administraţia judeţeană încearcă printr-o cale extraordinară să recupereze acei bani“, spune Lungoci.
 
Administratorul special al Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Lucian Lungoci, a adăugat că pe rolul instanţelor mai există şi alte dosare în care cele două entităţi sunt angrenate, în diferite stadii de soluţionare.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii