Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța, dat în judecată de societatea Thallassa Cons SRL

ro

18 Nov, 2020 00:00 1463 Marime text
  • Recent, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a dispus anularea unei licitații organizate de administrația județeană
  • Deoarece nu s-a confirmat, CJC a fost dat în judecată de administratorul Thallassa Cons SRL
  • Este vorba despre licitația pentru „«Servicii de dirigenție de șantier» aferente proiectului «Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul DJ 226A Cetatea HistriaDN22/ Tariverde»“
  • Magistrații de la Tribunalul Constanța, secția de contencios-administrativ și fiscal au stabilit termen în dosar pentru data de 2 decembrie a.c.
 
Societatea Thallassa Cons SRL a dat în judecată Consiliul Județean Constanța, după ce recent, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a dispus anularea unei licitații organizate de administrația județeană.

Dosarul nr. 7310/118/2020 a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța și are ca obiect  - litigiu privind achiziţiile publice.
Este vorba despre licitația pentru „«Servicii de dirigenție de șantier» aferente proiectului «Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul DJ 226A Cetatea HistriaDN22/ Tariverde»“.

CNSC a decis admiterea contestației formulate de societatea Thallassa Cons SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă CJC, a anulat raportul procedurii de atribuire și a obligat autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei contestatorului, însă Consiliul a refuzat iar SRL-ul s-a adresat instanței de judecată.
Magistrații de la Tribunalul Constanța, secția de contencios-administrativ și fiscal au stabilit termen în dosar pentru data de 2 decembrie a.c..
 

Despre SC Thallassa Cons SRL 
 

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 1 noiembrie 2017, societatea a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Societatea are capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Cătălin Dan Stănculescu, acesta fiind şi administratorul firmei, ce are ca domeniu de activitate activităţi de arhitectură.
 


 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii