Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa a chemat la judecată Primăria şi Consiliul Local Mangalia. Iată de ce!

ro

13 Jan, 2020 00:00 1409 Marime text

Consiliul Judeţean Constanţa a formulat o acţiune în instanţa de contencios administrativ, în contradictoriu cu Municipiul Mangalia, acţiune ce are ca obiect obligarea pârâtei la emiterea acordului de intabulare a imobilelor - construcţii centre de prevenţie, tratament medical primar şi puncte de salvamar ce fac obiectul proiectului de investiţii în turism aprobat prin HCJC nr. 160/2009. Dosarul 104/118/2020 a fost înregistrat pe 9.01.2020. Părţi în dosar sunt Judeţul Constanţa şi CJC în calitate de reclamanţi iar pârâţi sunt Municipiul Mangalia şi Consiliul Local Mangalia.


“Prin HCJC nr.160/2009, s-a aprobat realizarea proiectului de investiţii în turism Amenajarea unor Centre de prevenţie, tratament medical primar şi a punctelor de salvamar în zona litorală a judeţului Constanţa şi încheierea unui acord de parteneriat/colaborare, inclusiv cu Municipiul Mangalia. Deşi, de nenumărate ori, Judeţul Constanţa a solicitat, în scris, Municipiului Mangalia acordul de intabulare a investiţiilor realizate în baza acordului menţionat, acestea au rămas fără răspuns. În aceasta situaţie Judeţul Constanţa a formulat acţiunea ce face obiectul dosarului nr. 104/118/2020 al Tribunalului Constanţa”, spune preşedintele CJ, Marius Horia Țuţuianu.


O acţiune similară a fost deschisă de administraţia judeţeană şi împotriva Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral.


Citeşte şi:

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, chemată în judecată de Consiliul Judeţean Constanţa. Iată care este motivul!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii