Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul personal al primarului Chițac „captiv" în SC Gropper SRL. Procesul continuă la Curtea de Apel Constanța

ro

12 Jan, 2022 00:00 1742 Marime text
  • Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat anul trecut în dosarul nr. 4104/118/2018
  • Părți în dosar sunt fostul consilier județean Niculae Peride și Iulian Gropoșilă, consilierul primarului Vergil Chițac, în calitate de reclamanți și SC Gropper SRL
  • Decizia a fost atacată cu recurs de Niculae Peride. Dosarul a fost repus pe rolul Curții de Apel pe 10.01.2022,secţia a II-a Civilă, de insolvenţă şi litigii cu profesionişti şi societăţi
  • Deocamdată, magistrații nu au stabilit un termen de judecată
 

 
Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat anul trecut în dosarul nr. 4104/118/2018.

Părți în dosar sunt fostul consilier județean Niculae Peride și Iulian Gropoșilă, consilierul primarului Vergil Chițac, în calitate de reclamanți și SC Gropper SRL.

La termenul din 7 octombrie 2021, magistrații au decis să admită în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Nicolae Peride în contradictoriu cu pârâta Gropper SRL.

Instanța a autorizat retragerea reclamantului Niculae Peride din societate.

Părţile sociale aparţinând reclamantului retras vor rămâne la dispoziţia societăţii, urmând a fi preluate de asociatul Iulian Gropoșilă sau anulate.
Magistrații au respins capătul de cerere având ca obiect stabilirea drepturilor ce se cuvin asociatului retras şi obligarea societăţii pârâte la plata acestor drepturi, actualizate cu dobânda legală, ca neîntemeiat.

Totodată, Tribunalul a respins acțiunea conexă formulată de reclamantul Iulian Gropoșilă în contradictoriu cu pârâţii Gropper SRL și Nicolae Peride având ca obiect dizolvarea societăţii pârâte Gropper SRL , ca nefondatată.

Decizia a fost atacată cu recurs de Niculae Peride. Dosarul a fost repus pe rolul Curții de Apel pe 10.01.2022,secţia a II-a Civilă, de insolvenţă şi litigii cu profesionişti şi societăţi.

Deocamdată, magistrații nu au stabilit un termen de judecată.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Un fost ales PSD și consilierul personal al primarului Chițac vor să scape de un SRL. Ce au decis magistrații de la Tribunalul Constanța?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii