Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnare definitivă pentru tânărul din localitatea 2 Mai acuzat ar fi furat din casa unui milionar în euro

ro

28 May, 2021 00:00 1981 Marime text
  • Victima din acest caz este chiar Iulian Constandachi, gălăţeanul care, în 2009, a câștigat 11 milioane de euro la loto.

Sentință definitivă în cazul tânărului din localitatea 2 Mai, județul Constanța, acuzat ar fi furat din casa unui milionar în euro! Cel în cauză (Cristian V., din localitatea 2 Mai), bănuit că i-ar fi furat milionarului câteva mii de lei din casa de vacanță situată în localitatea 2 Mai, a fost condamnat la pedeapsa închisorii de un an şi șase luni, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


De precizat că judecătorii au suspendat executarea pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de trei ani.

Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Mai mult, instanța i-a impus inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Dosarul primului dobrogean acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor, amânat. Ce pedeapsă riscă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii