Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs în timp de pandemie. Ce reguli trebuie să respecte judecătorii în cadrul probei scrise la examenul pentru funcţii de conducere

ro

31 Jul, 2020 00:00 1352 Marime text
 
  • Judecătorii trebuie să respecte măsurile de prevenție a răspândirii virusului SARS-Cov-2.
  • La intrarea în clădirea de examen li se va măsura temperatura candidaţilor, iar aceştia îşi vor dezinfecta mâinile.

O nouă probă îi aşteaptă pe judecătorii dobrogeni înscrişi în cursa pentru funcţiile de conducere ale instanţelor din Constanța şi Tulcea.
Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat că în acest week-end va fi susținută testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane din cadrul concursului pentru funcțiile de conducere.
Reamintim, în concursul organizat de CSM s-au înscris magistrații Ecaterina Grigore, Gabriel Sandu Lefter, Mihaela Cristina Mocanu și Claudiu Iulian Răpeanu, ce candidează pentru cele două funcții de vicepreședinte la Curtea de Apel Constanța, scoase la concurs de Consiliul Superior al Magistraturii.
De asemenea, magistratul Luminița Niculache, de la Tribunalul Tulcea, s-a înscris în concurs pentru funcția de președinte al Tribunalului tulcean, iar magistrații Ciprian Gabriel Butaru, de la Judecătoria Constanța, și, respectiv, Monica Florentina Ghiol, de la Judecătoria Măcin, candidează pentru funcția de președinte al Judecătoriei Măcin.
Potrivit anunţului transmis de CSM, judecătorii trebuie să respecte măsurile de prevenție a răspândirii virusului SARS-Cov-2.
În acest sens, la intrarea în clădirea de examen li se va măsura temperatura candidaţilor, iar aceştia îşi vor dezinfecta mâinile.
De asemenea, pe toată perioada desfăşurării peobelor, judecătorii vor purta masca de protecţie şi vor respecta culoarele de intrare / ieşire marcate corespunzător.
 
„Pentru a evita aglomerarea în cadrul centrului de concurs, candidaților nu li se vor pune la dispoziţie, indiferent de momentul predării lucrărilor, chestionarele cu subiecte, acestea urmând a fi publicate pe paginile de internet ale CSM şi INM împreună cu baremele de corectare“, se mai arată în anunţul Consiliului Superior al Magistraturii.
Testarea scrisă va fi susţinută duminică, 2 august, centrul de examinare fiind la Universitatea Bucureşti - Facultatea de Drept.
Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate la mijlocul lunii august. 

Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii