Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Black Sea Estate, cerere de revizuire la Curtea de Apel! Dezvoltatorul ridica un imobil pe bulevardul Mamaia când instanța a anulat autorizația

ro

05 Oct, 2021 00:00 1858 Marime text

 
  • Reprezentanții firmei imobiliare au formulat o cerere de revizuire, dosarul fiind înregistrat la doar câteva zile după ce magistrații Curții de Apel au redactat motivarea hotărârii prin care a fost anulată autorizația.
  • Părți în cauză sunt SC Black Sea Estate SRL, în calitate de revizuient, și, respectiv, Asociația Constanța Altfel, Consiliul Local al Municipiului Constanța și Primarul Municipiului Constanța, în calitate de intimați.
 
Dezvoltatorul imobiliar Black Sea Estate, ce ridica un imobil pe bulevardul Mamaia, când instanța a anulat autorizația de construire, s-a adresat judecătorilor Curții de Apel Constanța.
 
Reprezentanții firmei imobiliare au formulat o cerere de revizuire, dosarul fiind înregistrat la doar câteva zile după ce magistrații Curții de Apel au redactat motivarea hotărârii prin care a fost anulată autorizația.
 
În prezent, cererea de revizuire a fost înregistrată pe rolul Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a Curții, sub indicativul 258/36/2021.
 
Părți în cauză sunt SC Black Sea Estate SRL, în calitate de revizuient, și, respectiv, Asociația Constanța Altfel, Consiliul Local al Municipiului Constanța și Primarul Municipiului Constanța, în calitate de intimați.
 
Obiectul dosarului este reprezentat de „anulare act administrativ“, stadiul dosarului fiind „revizuire - recurs“.
 
Cererea, amânată pentru luna noiembrie
 
Cazul se află în atenția Completului C3 Recurs, format din magistrații Elisabeta Crihană, Andrea Bianca Andruș și Oana Damian.
 
La prima înfățișare programată să se desfășoare ieri, 4 octombrie 2021, judecătorii au fost nevoiți să amâne cazul, pentru lipsa avocaților.
 
Următorul termen a fost fixat pentru data de 15 noiembrie 2021, de la ora 11.00.
 
Pentru a contextualiza, precizăm că, prin Hotărârea nr. 553/2021 pronunțată de Curtea de Apel Constanța în completul format din magistrații Alexandru Ionuț Burtescu, Francisc Nemeth și Claudiu Răpeanu, instanța a admis recursul declarat de Asociația Constanța Altfel în dosarul 6066/118/2018.
 
Astfel, instanța de recurs a dispus anularea Autorizației de construire nr. 146/2019, HCLM Constanța nr. 120/2018 privind aprobarea PUD, dar și a HCLM Constanța nr. 279/2016 privind aprobarea PUZ pentru zona delimitată de b-dul Mamaia, str. Oneşti, str. Unirii şi str. Grozeşti.
 
Este vorba despre Autorizația de construire emisă în beneficiul dezvoltatorului Black Sea Estate SRL, fiind vorba despre lucrări pentru „construire imobil P+5E-6Er Birouri și Parcare“.
 
Compania este condusă de Vural Haci și Vural Ugur.
 
Dat fiind întreg acest context, rămâne de văzut care va fi decizia Curții de Apel Constanța în legătură cu cererea de revizuire formulată de reprezentanții companiei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
„Date care nu corespund realității“
Autorizația de construire a Black Sea Estate, pentru un imobil pe bulevardul Mamaia, Constanța, anulată definitiv. Avem motivarea

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii