Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul şef Gabriel Coteanu contestă controlul judiciar

ro

27 Jan, 2021 10:29 1364 Marime text
 
  • Comisarul şef Cornel Gabriel Coteanu, fostul şef al Poliţiei Eforie, recent trimis în judecată de procurorii DNA Constanța, contestă măsura controlului judiciar.
 
Contestația comisarului şef Cornel Gabriel Coteanu a fost trimisă spre soluționare Curții de Apel Constanța.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 02 februarie 2021.
 
Zilele trecute, Vlad Andrei Ardeleanu, judecător în cadrul Secției Penale din Tribunalul Constanța, a decis ca fostul şef al Poliţiei Eforie să rămână sub control judiciar!
 
Instanța a înlăturat din conținutul măsurii preventive a controlului judiciar obligația de a nu deține, folosi și purta arme.
 
 
„Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de revocare a măsurii controlului judiciar. Constată legalitatea și temeinicia măsurii controlului judiciar luat față de inculpatul Coteanu Cornel Gabriel (...) prin ordonanța procurorului din data de 31.08.2020 dată în dosarul de urmărire penală nr. 28/P/2019 instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, astfel cum a fost modificată prin încheierea penală nr. 94 din data de 03.09.2020 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța (...) următoarea verificare urmând a fi realizată cel mai târziu la data de 22.03.2021. Înlătură din conținutul măsurii preventive a controlului judiciar obligația de a nu deține, folosi și purta arme“.
 
Dosarul a fost instrumentat de Vasile Abagiu, procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Structura teritorială Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii