Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cine va face recurs în procesul dintre Ionuţ Galani, Arproex SRL şi primarul Constanţei

ro

17 Mar, 2017 15:59 3852 Marime text
Societatea Arproex şi Ionuţ Galani l-au dat în judecată pe primarul Constanţei, solicitând eliberarea unei autorizaţii de construire, în baza certificatului de urbanism emis. Astfel, pe 18.07.2016, la Tribunalul Constanţa a fost înregistrat dosarul 4752/118/2016, la Secţia de Contencios administrativ şi fiscal.
 
În cursul zilei de ieri, 16 martie, conform termene.ro, a fost respinsă cererea. „Respinge cererea formulată de catre reclamanţii Galani Ionuţ şi SC Arproex SRL, în contradictoriu cu pârâtul primarul Municipiului Constanţa, ca nefondată. Obligă reclamanţii la plata către pârât a cheltuielilor de judecată în suma de 658,07 lei (onorariu avocat). Cu recurs în 15 zile de la comunicare”, se arată în soluţia pe scurt.
 

„Vom face recurs”, a precizat astăzi, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, reprezentantul societăţii Arproex SRL.

 
Menţionăm că am încercat să luăm un punct de vedere şi de la Ionuţ Galani, însă, deocamdată, nu a putut fi contactat.
 
Despre Arproex SRL 

Firma Arproex SRL a fost înfiinţată în 2008, având sediul social în municipiul Constanţa, pe strada B.P. Hașdeu nr. 118. Potrivit Registrului Comerţului, are un capital social de 200 de lei, integral vărsat în 20 de părţi sociale. Potrivit codificărilor CAEN, firma se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.

Cine este Ionuţ Galani

Născut pe 10 iunie 1978, absolvent al Şcolii Populare de Arte Constanţa (actualul Centru Cultural „Teodor T. Burada“), Ionuţ Galani şi-a obişnuit ascultătorii cu încântătoarele acorduri de muzică grecească live, acompaniat de trupa de dansuri Asteria.  

UPDATE 1
 
Ionuţ Galani încă nu ştia despre respingerea cererii.
 

„Nu ştiu. O să vorbesc cu cei de la Arproex”, a spus, pentru ZIUA de Constanţa, Galani.



Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii