Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt procurorii care au formulat cereri de transfer şi unde vor să plece

ro

09 Jun, 2018 00:00 3364 Marime text
Mai mulţi procurori din Constanţa au formulat cereri prin care solicită transferul la diverse unităţi de parchete.
 
Potrivit datelor oficiale, Elena Cosmina Timis, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 3 ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1.
 
Iuliana Magdalena Olteanu, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, cere să fie transferată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6. Mai departe, potrivit CSM, Cristinel Zainea, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanta, solicită transferul la una dintre cele unităţi de parchet din Bucureşti.
 
Adina Florea, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, cere transfer la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanta. Asta în timp ce Venera Graţiela Lazureanu, procuror şef secţie judiciară din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, cere transfer la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
 
Teodora Elena Rotea, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, solicită transfer la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar Georgiana Sitiavu, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, solicită transfer la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa ori la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Tudor Iulian Vasile, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti, cere transfer la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. CSM analizează şi cererea formulată de Andreea Octavia Panait, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Lieşti, care vrea transfer la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii