Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine furnizează barcă și peridoc pentru specialiștii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța

ro

31 Dec, 2019 00:00 1417 Marime text

Consiliul Județean Constanța (CJC) a atribuit un  contract în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene societății Novell LMM SRL-D din Galați.
Contractul care are o valoare de 167.800 lei, fără TVA, vizează achiziția unei bărci, necesară activităților specifice ce se vor desfășura pe toată durata de implementare precum și în perioada de post implementare a proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”.
Cu ajutorul bărcii, specialiștii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța se vor deplasa pe mare și vor transporta echipamentele specifice de arheologie submersă. Peridocul este necesar transportului pe uscat al bărcii, se precizează în anunțul de atribuire.

Despre Novell LMM SRL-D


Societatea are sediul social în Galați și este deținută de Marius Lazăr. A raportat pentru anul 2018 afaceri de 775.479 lei și un profit net de 139.719 lei, cu un singur angajat.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii