Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţean moldovean, condamnat la Medgidia pentru ucidere din culpă

ro

26 Jan, 2019 00:00 1746 Marime text
Judecătoria Medgidia a dispus condamnarea în primă instanţă a unui bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Republica Moldova, la închisoare cu executare, pentru ucidere din culpă.
 
Inculpatul este acuzat că, la începutul lunii iulie 2014, în localitatea Ciocârlia de Sus, aflat la volanul unui autotren, ar fi produs un grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea a altor două persoane.   
 
Conform anchetatorilor, bărbatul nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Stop, a pătruns într-o intersecţie, unde s-a lovit de un alt camion. Ulterior impactului, a rezultat decesul unui bărbat, şofer de rezervă în autotrenul condus de inculpat, precum si rănirea celor doi conducători.    
 
Aproape de finele anului 2018, Judecătoria Medgidia a dispus condamnarea, în primă instanţă, a cetăţeanului moldovean la trei ani şi patru luni de închisoare, cu executare.
 
Decizia magistraţilor din Medgidia a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen în apelul dosarului a fost stabilit pentru luna martie. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii