Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cererea lui Liviu Dragnea de dizolvarea a PSD, respinsă. Iată decizia judecătorilor (minută)

ro

17 Dec, 2019 14:58 1449 Marime text
Curtea de Apel București a respins azi cererea formulată de Liviu Dragnea de dizolvarea a PSD. De asemenea, tot în prezenta cauză s-a cerut anularea desemnării Vioricăi Dăncilă ca președinte a PSD. Decizia de azi este definitivă.
 
Iată hotărârea de azi a judecătorilor
 
„Anulează cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul M.I.T., ca netimbrată. Respinge apelurile ca nefondate. Definitivă. Pronunţată azi 17.12.2019“.

Cererea s-a aflat inițial pe rolul Tribunalului București, instanță care pe data de 9 august a dat următoarea decizie:
 
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petentul PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD. Încuviinţează modificările aduse Statutului Partidului Social Democrat – PSD adoptate la Congresul Extraordinar din 29 iunie 2019. Ia act de alegerea în funcţiile de conducere ale partidului de către Congresul Extraordinar din data de 29.06.2019 a următoarelor persoane: în funcţia de Preşedinte al PSD - Viorica-Vasilica Dăncilă, în funcţia de Preşedinte Executiv al PSD – Eugen Orlando Teodorovici, în funcţia de Secretar General al PSD – Mihai Viorel Fifor. Dispune înregistrarea în Registrul Partidelor Politice, aflat la Tribunalul Bucureşti, a modificărilor aduse Statutului Partidului Social Democrat – PSD şi a numelor persoanelor alese în funcţiile de Preşedinte, Preşedinte Executiv şi Secretar General la Congresul Extraordinar din data de 29.06.2019.
 
Respinge ca neîntemeiate cererile de intervenţie principală formulate de Dragnea Liviu Nicolae şi Ghiulbenghian Florin Mihai. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti, Secţia a IV a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 09.08.2019.

Decizia Tribunalului București a fost contestată la Curtea de Apel București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii