Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei 44 de constănțeni, arestați la cererea DIICOT, cer să fie cercetați în libertate

ro

18 Nov, 2020 00:00 2280 Marime text
 
  • Gruparea ar fi acționat în municipiul Constanța, dar și în zona sudică a litoralului, respectiv localitățile Eforie, Techirghiol, Tuzla și municipiul Mangalia.
  • Dosarul va merge la Curtea de Apel Constanța, instanță ce va lua o decizie definitivă.

Cele 44 de persoane arestate preventiv zilele trecute de Tribunalul Constanța, într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, solicită să fie puse în libertate!
 
Cei în cauză au contestat mandatele de arestare emise pe numele lor, la Curtea de Apel Constanța, instanță ce va lua o decizie definitivă.
 
În continuare, pentru cele patru persoane care se sustrag urmăririi penale, instanța a dat termen.
 
Amintim că în urma perchezițiilor au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 800 de grame de cannabis, 1 kilogram de substanță pulverulentă (substanță cu efect psihoactiv), 14 bucăți de melatonină, 51 de comprimate de ecstasy, 15 grindere, 10 cântare, 955 de pliculețe autosigilante goale și 4.000 de țigarete susceptibile a proveni din activități de contrabandă.
 
Gruparea ar fi acționat în municipiul Constanța, dar și în zona sudică a litoralului, respectiv localitățile Eforie, Techirghiol, Tuzla și municipiul Mangalia.
 
De asemenea, polițiștii au ridicat 93 de telefoane mobile, 5 cartele SIM, 7 laptopuri, 3 tablete, 3 harduri externe, 5 stick-uri de memorie, 12 carduri de tip micro-SD, materiale pirotehnice, precum și o bijuterie din aur, 1 pistol airsoft, 46.520 de lei, 6.420 de euro și 100 de lire sterline.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliție Română.
 
La activități, au participat polițiștii Inspectoratului de Polițe Județean Constanța, brigăzilor de combatere a criminalității organizate București și Galați și din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime.
 
La acțiune au participat și jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.
 
Potrivit datelor oficiale, numele de cod al operațiunii a fost „Omaha”.
 
Citește și
 
Condamnare definitivă pentru șeful de sală al unui cunoscut restaurant din Mamaia Nord! Ce le făcea clienților când nu erau atenți

Dosarul pentru plata parcărilor prin SMS, la Constanța, deschis mâine la Curtea de Apel

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii