Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se va întâmpla cu dosarele lui Ursoi? (galerie foto)

ro

26 Sep, 2016 00:00 5436 Marime text
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările specifice în dosarul în care Iulian Marius Ursoi, fost campion mondial la kickboxing, s-a sinucis prin spânzurare. Bărbatul a fost găsit decedat în seara zilei de 20 septembrie, în casa sa, din Eforie Nord.
 
Pe data de 21 septembrie, Tribunalul Constanţa a menţinut decizia Judecătoriei Constanţa, din 16 septembrie, când lui Ursoi i-a fost înlocuită măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv, pe o perioadă de 30 zile. Decizia fusese luată în dosarul în care fostul campion mondial la kickboxing este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare, hărţuire, influenţarea declaraţiilor şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti. Având în vedere decesul lui Iulian Marius Ursoi, magistraţii se pregătesc să claseze cauza.
 
Numele fostului campion mondial la kickboxing apare într-un alt dosar aflat pe rolul Judecătoriei Constanţa, având cu obiect „lovirea sau alte violenţe (art. 193 NCP) alin. 2 C.p., cu aplic. art. 77, lit.a C.p. - art.3 71 C.p., cu aplic. art. 77, lit. a C.p., ambele cu aplic. art. 38 C.p., şi art. 5 C.p.“. În cauză, Iulian Marius Ursoi este judecat alături de alte două persoane, iar următorul termen al dosarului a fost stabilit pentru data de 11 octombrie. Şi în acest caz, magistraţii vor lua act de decesul lui Ursoi, atunci când se vor pronunţa pe fondul cauzei.

Citeşte şi 

Controversata sinucidere care a şocat Constanţa
Marius Iulian Ursoi - povestea adevărată, cu bune şi cu rele (galerie foto + video)


Marius Ursoi și Petrică Iordache. Doi prieteni, două destine tragice. Vezi legătura dintre ei. Ursoi a fost jandarm

Tristeţea a cuprins Constanţa
Fostul campion mondial la kickboxing Marius Ursoi, condus pe ultimul drum de sute de oameni (galerie foto + video)


Ursoi Marius-Iulian. Ultima decizie a Tribunalului Constanța. Publicată în urmă cu puțin timp

UPDATE 7. A ajuns maşina mortuară
Marius Ursoi s-a spânzurat! Imagini de la casa lui din Eforie Nord! (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii