Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se întâmplă cu dosarul! Cererea de oprire a lucrărilor la Sala Polivalentă din Constanța merge la altă instanță!

ro

25 Jun, 2020 00:00 2018 Marime text
  • Sala Polivalentă din Constanța va fi amenajată în zona Badea Cârțan și va costa aproximativ 68 de milioane de lei.

Judecătorii Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Constanța s-au pronunțat în dosarul (2113/118/2020) în care Asociaţia Clubul Sportiv Metalul Constanţa a chemat în instanță Primarul Municipiului Constanţa și Consiliul Local al Municipiului Constanţa, solicitând „anulare act administrativ - suspendare executare autorizaţie de demolare nr. 101/18.10.2019“ – în referire la Sala Polivalentă din Constanța.
 
Prin hotărârea intermediară 710/2020, din 23 iunie, Tribunalul Constanța a admis exceptia lipsei de obiect a cererii de suspendare a executării Autorizatiei de desfiintare nr. 101/18.10.2019 emisă de catre Primarul Municipiului Constanța. În consecință, instanța a respins cererea de suspendare a execuăarii Autorizației de desființare nr. 101/18.10.2019 emisă de către Primarul Mun. Constanța ca rămasă fara obiect.
 
Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța. Următorul termen pe fond al acestui dosar a fost stabilit pentru data de 31 august.
 
De menționat că ieri, Judecătoria Constanța s-a pronunțat în dosarul (12803/212/2020) în care Asociația Clubul Sportiv Metalul Constanța solicită, cel mai probabil, sistarea lucrărilor demarate de Primăria Constanța pentru realizarea proiectului „Sală Polivalentă“.
 
Instanța a admis excepţia necompetenței materiale a Judecătoriei Constanţa, invocată din oficiu și a declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Tribunalului Constanţa, Secţia de contencios administrativ şi fiscal. Decizia Judecătoriei Constanța este fără cale de atac.
 
Sala Polivalentă din Constanța va fi amenajată în zona Badea Cârțan și va costa aproximativ 68 de milioane de lei.
 
Citește și
 
Nici nu au început bine lucrările! Judecătorii analizează cererea de oprire a lucrărilor la Sala Polivalentă din Constanța!

MTS nu a constatat nicio neregulă. Construcția sălii polivalente continuă! La fel și procesul de demolare a unor vestiare și anexe
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii